linkedIn Cision

Fastighetschef

Emilshus är ett fastighetsbolag med höga ambitioner och som har en stark tillväxt. Affärsidén är att förvärva, utveckla och förvalta kommersiella fastigheter i Småland. Vi har en stor marknadskunskap i förvaltning, ledning och ägarkrets vilket säkerställer kvalitén i bolaget. Vi söker nu en ledare som kan vara med och vidareutveckla verksamheten till nästa nivå. Bolagets storlek gör att du kommer att få ett brett ansvarsområde. Arbetet innebär såväl operativa som strategiska uppgifter. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. I ditt team finns idag fem personer.

Vi vill ha en ledare som skapar ett gott klimat och en attraktiv arbetsplats tillsammans med teamet, vilket bidrar till en god kompetensförsörjning och långsiktig lönsam tillväxt i företaget.

Uppdraget
I rollen som Fastighetschef kommer du att vara ansiktet utåt för det egna förvaltningsområdet och aktivt arbeta med fastigheterna, samt nya och befintliga hyresgäster. Du arbetar tätt tillsammans med övriga i ledningsgruppen och främst då med bolagets VD och projektchef. Du leder förvaltningen genom underentreprenörer och delvis med egna medarbetare. I arbetet genomför du inköp av och följer upp leverantörernas tjänster. Du optimerar intäkts och kostnadssidan för hela Emilshus bestånd, tar ansvar för budget, prognos, utfall av hela beståndet. Du förväntas arbeta med att förverkliga framtagna mål och arbeta med de fokusområden som fastställs i företagets affärsplan. Du driver uppdraget självständigt och Du har fullt resultat- och budgetansvar. Du når målen genom att arbeta aktivt med ditt team. Du stödjer, coachar och engagerar medarbetarna i en stimulerande miljö med ett högt engagemang. Nära samarbete med befintliga hyresgäster och fokus på att aktiv öka uthyrningsgraden.

Din profil
Du har erfarenhet från liknande verksamhet, kunder och bransch. Vi vill att du som person är genuint intresserad av människor och ledarskap samt motiveras av utmaningar. Som ledare är Du lyhörd och kommunikativ och har stor förmåga att driva, utveckla och implementera arbetsmetoder och nå upp till fastställda verksamhetsmål. Vidare har Du lätt för att skapa förtroende både internt och externt. Som person har Du stor integritet och trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och dialog i alla led. Du har ett strategiskt tänkande med en helhetssyn på verksamheten. Vi söker dig som har ett stort mått av ansvar, noggrannhet och struktur men också möjlighet att tänka utanför givna ramar. Du har en god analytisk förmåga i grunden, en hög energinivå, drivkraft och med ett tydligt ledarskap engagerar och motiverar du till förändring.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du pratar/skriver engelska obehindrat.

Vi erbjuder ett utvecklande förvaltningschefsuppdrag i ett snabbfotat, välmående företag med stor utvecklingspotential.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!